Destinations

Brosad & LB Safaris are real travel specialists and therefore limit what we offer to only a few destinations. Our local networks have often been carefully set up over years with a good working relationship mostly based on personal contact between us and our suppliers! Our preference is to where possible to work with small scale operators and accommodations and combine these to the very best possible level with the needs and/or requiremnets of your clients.

Our Afrika - Your clients loveliest memories!

Ontdek waarom men Zuid-Afrika één van de mooiste vakantie bestemmingen vindt. Wij bieden u een zeer uitgebreid aanbod maatwerkreizen en hebben meer dan 15 jaar ervaring.

Bezoekers die door Namibië reizen zijn vooral betoverd door de prachtige uitgestrekte landschappen, vriendelijke mensen en fascinerende contrasten. Door de goede infrastructuur is Namibië een ideaal land om zelf rond te rijden.

Alleen in Botswana ontmoet de wonderlijke wateren van de Okavango rivier de Kalahari woestijn in het mooie Okavango Delta. Botswana is een vredig, welvarend en stabiel land met een prima wegennet, zodat u zelf kunt rondreizen.

Met onze Zuidelijk Afrika reizen combineert u Zuid-Afrika en/of Namibië en/of Botswana. Zo krijgt u van alle landen iets te zien. Laat u verrassen door het veelzijdig Zuid-Afrika, zoek de big 5 in Botswana en ontdek de woestijn in Namibië.

Een vakantie op Mauritius. Echt een paradijselijk tropisch eiland en ook nog eens super geschikt als relax bestemming voor of na uw safari reis. Een vakantie op Mauritius is ideaal als honeymoon, relax en/of gewoon een strandvakantie!

Met onze thema reizen is het o.a. mogelijk om verschillende landen en uw unieke wensen perfect op elkaar aan te laten sluiten. Wilt u (malariavrij) op safari met uw gezin? Binnen of buiten de gebaande paden? Of gewoon een individuele maatwerkreis? Bekijk onze voorbeeldreizen.

Reisadvies

Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen is het onze passie om het best mogelijke en passende reisadvies te geven. Veilig en vertrouwd en in de best mogelijke periode reizen om te genieten van de schitterende natuur en een vriendelijke bevolking. 

Wat is inclusief?

Lekkerbly biedt u een zeer compleet pakket inclusief verscholen kosten. Hierdoor zijn wij niet altijd het goedkoopste, maar heeft u wel waarde voor uw geld. Wij bieden u een gratis offerte inclusief een overzicht van lokaal te verwachten kosten.

  • Ofthebeatentrack1 Lekkerbly
  • namib 18
  • Bakwena gnrl long 1
  • royal-palm-2.jpg
  • Chobe 3
  • big 5 10
  • Eagles nest long 4
  • Kayaking en 4x4 2
  • friendly 1
  • activities-1920x720.jpg

Meer over onze reizen

Ontdek waarom de landen in Zuidelijk Afrika door velen als één van de mooiste vakantiebestemmingen word bevonden. Er bestaat geen vergelijking qua natuur (flora & fauna), variatie aan cultuur, gastvrije vriendelijke bevolking en een verscheidenheid van activiteiten elders in de wereld. Met een prima infrastructuur en een groot aanbod van overnachtingsmogelijkheden is zuidelijk Afrika een ideale bestemming om zelf doorheen te reizen. 

Reisadvies: welke route en reistijd past het best bij u?

Veilig en vertrouwd en in de beste periode op reis in Zuid-Afrika, Namibië en/of Botswana? Wij helpen u graag de beste tijd en interessantste route of reis te kiezen. Alle door ons aangeboden reizen zijn gratis op maat. Wilt u meer hierover weten? Lees hier meer over ons reisadvies.

Info over reizen met minderjarige kinderen

Zuidelijk Afrika (Zuid-Afrika, Namibië en Botswana) zijn uitstekende bestemmingen om met kinderen naar toe te reizen. Er zijn vooral in Zuid-Afrika vele activiteiten waar kinderen aan kunnen meedoen en vele accommodaties hebben dan ook speciale safari’s gericht op kinderen. Al deze landen zijn dan ook veilig en de mensen zijn erg vriendelijk. Let wel op, er zijn wel een aantal regels en formaliteiten waar u zich aan moet houden als u met minderjarigen naar Zuidelijk Afrika reist. Meer weten? Lees hier meer over het reizen met minderjarigen.

Wat is ingesloten?

Onze reizen sluiten ook zo veel mogelijk in dat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Behalve onderdelen die wij normaal vinden en dus altijd standaard ingesloten zijn, zoals een gratis excursie, interne vluchten, *kaartenboek, *GPS en **brandstof bieden wij ook waar mogelijk verscholen kosten aan. Denk hierbij aan toegangsgelden en soms wildritten bij verblijf in nationale parken. Meer weten? Lees hier meer over alles wat ingesloten is.

*autorondreis **privé gegidst